Citroën C3 Pluriel: Startzekering brand door

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1600

Ik ben nog niet lang eigenaar van een 2007 pluriel 1600 automaat, gekocht voor mn vriendin die leert rijden. Nu hebben we een tijdje terug startproblemen ondervonden, deze bleek uiteindelijk na wat zoeken de 20A startzekering te zijn die was doorgebrand. We hadden ondertussen wel al de batterij vervangen, maar kom, ik was al blij dat ik geen sleper moest zoeken en naar de garage moest.
Nu onlangs hebben we het terug voorgehad, direct zekering bekeken, en deze was terug doorgebrand. Wat zou daar de reden van zijn, starter bijna kapot ofzo? Wat me wel opviel dat het zich heeft voorgedaan wanneer ze wilde starten en terwijl het dak opendeed, kan het grote stroomverbruik op dat moment ook een reden zijn?
Ik zou het graag opgelost zien, met dat mn vriendin vanaf nu alleen op baan mag en ze die zekering doen vervangen lijkt me nu ook niet ideaal...

Bedankt alvast

Monster707

Geplaatst door Monster707 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (430) PRO, 6 jaar geleden

startmotor vervangen, is helaas gekent probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.