Citroën Jumper: motor slaat niet aan bij koude en warme start

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1997, Vermogen (kw): 62

Mijn citroen jumper van 2003 2.0 HDI wil niet meer aanslaan, wel meteen als je hem aantrekt en dan loopt hij gewoon normaal, maar als de motor warm is dan start hij ook niet meer. Nu zijn de gloeipluggen vernieuwd, maar vraag waar moet de kabel van de gloeipluggen naartoe en wat kan het euvel zijn ? Alvast bedank voor uw tips..

Rein1966

Geplaatst door Rein1966 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Ik denk niet dat de gloeipluggen of de bekabeling ervan hier mee te maken hebben. Waarschijnlijk is de snelheid waarmee de motor ronddraait tijdens het starten te laag om de motor aan te laten slaan. Oorzaak Akku, startmotor of akkukabels. Maar ook water in een verbrandingskamer kan de boosdoener zijn. Dus eerst maar het electrische gedeelte van de startinrichting doormeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.