Classic Cars: Olie kering Datsun fairlady

Ik ben een 2 liter datsun motor aan het reviseren uit 1967 . Ik heb een vraag over het plaatsen van de achterste krukas kering [vliegwiel zijde] .Deze kering bestaat uit 2 koordjes zoals bij een mercedes. Wie kan mij vertellen hoe ik deze moet monteren . Éen koordje ligt in het blok en de andere in de lager schaal.

box12

Geplaatst door box12 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Classic Cars Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Het is even pielen, maar de bovenste een stukje eruit pielen, proberen met dun draad de nieuwe er aan te hechten (evt met naald) nu de zaak er in drukken, en langzaam de oude aantrekken, de nieuwe gaat nu vanzelf op zijn plek. de oude loshalen van de nieuwe, klaar.
onderin is makkelijker, die kun je zo op de plek leggen.

gr

Peco Power

box12 (0), 14 jaar geleden

Ik had er niet bijgeschreven dat de krukas eruit is . Dus dan wordt het een ander verhaal toch . Ik heb inmiddels een antwoord gehad buiten problemcar om . Het is de bedoeling dat je de koordjes in de groef in het blok en lager kap plaatst en hem iets boven het pas vlak afsnijd . Ook liggen sommigen ze eerst in de olie dat heb ik dus ook gedaan . Maar eerlijk is eerlijk geef mij maar een moderne kering toch . Toch nog bedankt voor je antwoord.

jan5047 (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je de vraag duidelijker had gesteld had je ook een goed antwoord gehad, maar het geeft niet want ondertussen weet je nu hoe het moet, zorg we dat de pakking goed aangedrukt wordt voor je hem afsnijdt
succes jan

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

zo is het nog simpeler, ook geen gepruts en gepiel. ik ging er vanuit dat je alleen de carterpan er onderuit had.
maar bedankt voor de feedback.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Classic Cars Overig of stel zelf een nieuwe vraag.