Dacia DOKKER: trekhaak electronica slaat uit

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Motorcode: H4M D7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Hallo allemaal ik ben een beginende auto doe het zelf'er. Ik heb wel een paar ervaren vrienden die mij helpen maar we hebben een probleem en weten niet waar het door komt.

We hebben de electronica van de trekhaak gemonteerd (7polig). Maar nu als de trekhaak aangesloten is en ik wil kniperen dan doet die het even en dan niet meer en de auto knipperd ook niet meer, als of er een feedback probleem is of zo. Of is het de zekering? Moet ik een andere zekering plaatsen? Eentje die meer toelaat?

Rivvet

Geplaatst door Rivvet (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia DOKKER? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 4 jaar geleden

Heb je de bedrading zo op het achterlicht aangesloten of zit de benodigde trekhaakmodule er tussen ?
Als de auto inderdaad van 2018 is, zou ik gezien het garantieverhaal dit soort dingen zonder voldoende kennis zeker niet doen .

lemke (5), 4 jaar geleden

De Dacia Dokker heeft twee modules nodig als je deze niet gebruikt zal hij even werken en daarna niet meer tevens moeten je module aangesloten zijn op de accu .

De verlichting van de aanhanger vraagt te veel stroom voor de dunne draden van de auto zelf en daarom gaat deze vanzelf uit als beveiliging.

Gr Willie

kaleido 1 (945) PRO, 4 jaar geleden

Geen reactie , licht is waarschijnlijk definitief uit ?

lemke (5), 4 jaar geleden

Wat bedoel je met geen reactie definitief uit van de aanhanger of auto heb je er een module Russen zitten of niet en hoe heb je het nu aangesloten op dezeander kunnen we je helpen.

kaleido 1 (945) PRO, 4 jaar geleden

Ik bedoel dat het de bedoeling van dit forum is dat diegene die een vraag stelt ook antwoord geeft op de door ons geboden adviezen , je stelt wel een vraag maar krijgt geen antwoord van de topic starter.

lemke (5), 4 jaar geleden

Hahaha Kaleido sorry ik heb je antwoord als vraag geien sorry mijn foutaar nu valt het kwartje met definitief uit. Hahahahah

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DOKKER of stel zelf een nieuwe vraag.