Dacia LOGAN: Spruitstuk vervangen

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: K7M F7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 64

Hallo
Ik heb begrepen dat mijn uitlaatspruitstuk stuk is. Zou iemand mij kunnen vertellen wat de klachten zijn bij een kapot spruitstuk.? De auto maakt alleen lawaai. Komt dit door het spruitstuk? Ik wil hier een gebruikt spruitstuk op zetten. Moet daar een pakking tussen, of is dit gewoon een kwestie van op bouten? Moet ik nog op dingen letten als ik zelf wil doen. Of moet ik dit laten doen?

Groet Albert

Hulpverlener

Geplaatst door Hulpverlener (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia LOGAN? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Of je spruitstuk lekt,kan jezelf zo constateren.Ten eerste het geluid.Ten tweede hou een stukje papier bij het spruitstuk,dan zie je het wel bewegen. Ik denk dat er scheuren inzitten .IK heb dat ook eens bij een Logan gehad.Of je het zelf kan ,moet jezelf bepalen.
Het is geen schokkende klus.Let bij het kopen van een vervangende of het gat van de lambdasonde op de juiste plek zit.Op Ebay worden zij goedkoop aangeboden,maar daar zit dat gat verkeerd.
Ferry

kaleido 1 (1595) PRO, 4 jaar geleden

In ieder geval monteren met pakking, en of je het zelf kan ligt aan het feit hoe handig je bent en je gereedschap uitrusting.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia LOGAN of stel zelf een nieuwe vraag.