Dacia Duster: stotteren

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 92

Hallo
Ik rijd met een dacia duster 1.2tce ongeveer een tweetal weken nadat ik deze tweedehands heb gekocht bij een erkende garage. De vorige eigenaars waren een bejaard koppel die er ongeveer 30.000km hebben opgezet. Het volgende probleem laat zich vertalen in een schokkerig rijgedrag en dit vanaf de derde versnelling. Aangezien ikzelf ex-mecanieker ben denk ik dat dit te wijten is dat de auto niet vlot genoeg is ingereden door dit koppel. Ik heb nu voor de eerste keer ook benzine 98 getankt in plaats van 95. Misschien moet ik wat geduld oefenen en zal dit euvel na een aantal kilometers rustig terug in rijden zichzelf wel oplossen, of heeft hier iemand al ervaring(en) mee gehad, dan hoor ik het graag.
Groetjes
Evica

evica

Geplaatst door evica (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia DUSTER? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

En wat zegt de verkoper over dat stotteren?

Dacia geeft 3 jaar garantie. Qua kilomters val je daar ruim binnen.
Heb je al gekeken of je nog binnen de 3 jaar zit?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DUSTER of stel zelf een nieuwe vraag.