Dacia 0: Logan MCV

Bouwjaar: 2007, Motorcode: 1.6 16V 105PK

Ik ben van plan om mijn nieuwe dacia te voorzien van een detectiesysteem dat de lampen controleerd. Oftewel dat een defecte lamp wordt gesignaleerd op het dashboard.

Wie heeft hier een pasklare oplossing voor of eventueel een electronica-schakeling?


Richard

dacia

Geplaatst door dacia (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Is het niet slimmer om er 1 keer in de maand omheen te lopen i.p.v. te gaan zitten prutsen aan de elektronica van een nieuwe auto met alle gevolgen voor de garantie als het een en ander fout gaat?.
Je een hoop gedoe op de hals halen om te kunnen zien dat er een lampje stuk is.

Megane20 (0), 16 jaar geleden

Als je met ingeschakelde verlichting achter een andere wagen voor het verkeerslicht staat dan zie je het meteen. Goedkoper kan het niet.
Gebruik je geld liever voor betere luidsprekers want die plasticzooi van Renault is slecht. Flodderige bas, geen middengebied (slechte verstaanbaarheid) en laag rendement.

CrazyRat (0), 16 jaar geleden

Gewoon eigen boxen erin monteren dan dat gekregen spul van de fabriekafkomstig.
Maar idd waarom dat soort indicatie erin monteren.
Als je dat zo graag wilt schaf dan een auto aan die het heeft.
M'n 2de hands Mazda 626 GLX had het erbij zitten, koste me de nodige tijd om te weten wat het lampje inhield, bovendien dat gaf enkel aan of er aan de achterlichten een lampje stuk was, zoals al eerder gezegt is, aan de voorkant zie je het gauw genoeg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia 0 of stel zelf een nieuwe vraag.