Daewoo-Chevrolet Nubira: dynamo vervangen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 89

ls,
onlangs heb ik een 2007 Nubira station met 2.0 TDCI (diesel) motor gekocht.
Of dat zo'n goed idee was weet ik niet. ik kom er nu achter dat itt wat ik dacht, de onderdelen voorziening erg lastig is en dat er ook nauwelijks iets te vinden is vwb een reparatie/werkplaatshandleiding. voor de benzine uitvoering is dat niet zo'n probleem, voor de diesel uitvoering gek genoeg wel.
uiteindelijk heb ik (hoop ik) wel een nieuwe dynamo kunnen kopen (zit ietwat speling op de as van de oude die nog op de auto zit), echter hoe krijg ik dat oude kl... ding onder de auto vandaan? heeft iemand daar ervaring mee? wat moet ik allemaal loshalen om de oude te demonteren? ik ben v.d week al paar uur bezig geweest, ik heb alle bouten al losgehad, multiriem eraf gehad, maar wat ik probeer, ik weet niet goed hoe ik hem uit de steun moet halen....

leozwaal

Geplaatst door leozwaal (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

leozwaal (0), 7 jaar geleden

opgelost.. was een kwestie van motorsteun loshalen, motor uit de steun tillen én heel veel geduld, gescheld en grof geweld gebruiken soms

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.