Daewoo-Chevrolet Matiz: Auto stottert en valt uit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Hoihoi. Even een vraagje. Vandaag auto pech gehad. De laatste dagen stotterde de auto al wat. Vandaag heel erg kwam amper vooruit. K wilde naar de snelweg maar dat durfde k niet aan dus terug gegaan en toen was t stotteren over. Dus k dacht ik ga binnendoor. Toen begon ie weer te schokken en viel ie uit en wou niet meer aan. Viel gelijk weer uit. Lampje van accu en olie branden. Olie gecheckt en zit nog genoeg in. M'n vader gebeld om auto te slepen. Na half uur was hij er en toen startte de auto gewoon weer en ben ik zelf naar huis gereden.

Maandag ga ik naar de garage maar heeft iemand een idee wat het kan zijn ?

Groetjes nienke

Nienke25

Geplaatst door Nienke25 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (980) PRO, 6 jaar geleden

Bdp sensor lijkt een verdachte , willen wel eens uitvallen als ze warm worden , eenmaal afgekoeld loopt hij weer , zeker als je geen vonk hebt op het moment dat hij niet wil aanslaan.

Nienke25 (0), 6 jaar geleden

Okee bedankt
Maandag maar even naar de garage en hopen dat de kosten meevallen....

Wernervs (0), 6 jaar geleden

Bijzonder benieuwd wat dit nu geweest is. Zou ook een verstopt benzinefiltertje geweest kunnen zijn...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.