Daewoo-Chevrolet EVANDA: Miss fire's en kvs zwaar onder druk

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 96

Hallo,

Ik zit met een probleem ik heb deze auto gekocht een paar maanden geleden met wat mankementen, heb inmiddels het meeste opgelost. Echter ben ik er achtergekomen dat het kvs word opgepompt echt Kneppel hard word. Ook mis ik koelvloeistof en kan nergens een lek vinden. Ook heeft de auto vooral bij het starten miss fire's maar het gekke is volgens mij in meerdere cilinders. Ook als ik hem uit laat rollen en de staginair het overneemt geeft hij een paar miss fire's. Alles wijst op een lekke koppakking en kan dit zelf doen samen met een maat, maar heeft iemand nog suggesties wat het nog meer zou kunnen zijn? Heb inmiddels de Bougies kabels vervangen en de bobine wil ik morgen doen. Zou het een appartement probleem kunnen zijn in de kvs?

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Mvg

Victor

Victory san

Geplaatst door Victory san (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Evanda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 6 jaar geleden

Hoogstwaarschijnlijk een lekke koppakking wat tevens de miss fire's verklaren....

Grt. Paul

Victory san (0), 6 jaar geleden

Paul bedankt voor je reactie, maar verklaard dat ik ook miss fire's multiple cilinders? Dat is de storing die ik af en toe krijg

voyager (0), 6 jaar geleden

Dat is best mogelijk.

Victory san (0), 6 jaar geleden

Hallo,

Ik starte gister de auto en toen zag ik dat de koelvloeistof langs de kop er dampend uit kwam. Voor mij is het nu duidelijk lekke koppakking, bedankt voor jullie medewerking. Ik kan aan de slag..... :p

Mvg

Victor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Evanda of stel zelf een nieuwe vraag.