Daewoo-Chevrolet Nubira: Houd sporadisch in

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Goedendag,
Ik heb nu al een paar weken het probleem met de nubira, hij houd sporadisch in. Met koude en met warme motor, dat geeft geen verschil. En de laatste paar keren hoorde ik na het inhouden de kleppen ook hevig tikken. Waar ik rij maakt niet uit ( dwz: snelweg of provinciale of langzamer). Als het zich voordoet valt het toerental weg en houd hij in, terwijl ik volop gas geef. En na een paar seconden schiet hij door. Geen storingslampjes of iets te zien met de obd. Heeft iemand een idee?? Ik weet het niet meer

Sdh1984

Geplaatst door Sdh1984 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Autoreparatiehobby (0), 5 jaar geleden

Kijk even naar je egr klep als je die er afhaalt kun je veel roet tegen komen. Als dat zo is zit dit ook in je inlaatspruitstuk en houd de motor in.

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Dit topic is een jaar oud.De vraag is of hij de auto nog bezit.
Ferry

Autoreparatiehobby (0), 5 jaar geleden

👍

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.