Daewoo-Chevrolet SPARK: Trillingen/Geluiden

Bouwjaar: 2012, Brandstof: LPG, Motorcode: B10D1, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 48

Hallo

Ik heb sinds een paar weken problemen met trillingen aan het stuur bij 60km per uur trilt het stuur en het is voelbaar in de auto zowel links als rechts, en krijgt ook nog van bijgeluiden brommend geluid alleen bij accelereren gas los geluid weg.
Banden al verwisseld van voor naar achter probleem blijft het zelfde. Lagers oke. Auto prestaties blijven het zelfde niks aan de hand.
Men denkt aandrijfas, dealer zegt dat dit bijna niet voor kan komen. Wie o wie kent dit probleem en wil mij helpen met een oplossing of denkt te weten wat het kan zijn

Spark rijder

Geplaatst door Spark rijder (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Spark? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JdeP (5), 4 jaar geleden

Heeft men de motor/baksteunen ook nagekeken?

Een jonger model van de spark had daar last van,zie: https://car-recalls.eu/listing/chevrolet...

Een voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=pLP3_Kao...


Succes

Spark rijder (0), 4 jaar geleden

JdeP

Bedankt voor de tip

Spark rijder (0), 4 jaar geleden

Ik ben geen automonteur, maar gelukkig na lang zoeken ging het om de wiellagers voor en de aandrijfas zat spelling erop.

JdeP (5), 4 jaar geleden

Mooi zo,bedankt voor de feedback.

Nog veel rijplezier

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Spark of stel zelf een nieuwe vraag.