Daewoo-Chevrolet SPARK: krijg de motorkap niet open

Bouwjaar: 2010, Brandstof: LPG, Motorcode: B10D1, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 48

de motorkap van mijn chevrolet spark gaat niet meer open misschien staat mijn kabel te slap of gebroken kom er ook niet bij via de grill hoe is dit op te lossen je zou zeggen via de garage maar misschien weet er iemand iets

smart1.0

Geplaatst door smart1.0 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Spark? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1385) PRO, 4 jaar geleden

Voel je wel weerstand op je kabel ?
Via de onderkant , eventueel de bumper/bodemplaat beschermplaat weg nemen , en dan met een lange pen het mechanisme open duwen .

smart1.0 (0), 4 jaar geleden

zit geen beweging in de kabel maar kom er via de onderkant ook niet bij

kaleido 1 (1385) PRO, 4 jaar geleden

Als er iemand voorzichtig op de motorkap drukt , liefst voor op de rand om deuken te voorkomen , en dan de ander aan de hendel trekken , misschien heb je geluk , anders kijk eens of je via het binnenscherm bij de kabel kunt komen .

smart1.0 (0), 4 jaar geleden

dat met het drukken op de motorkap is gelukt alleen heb ik het bij de garage laten doen €16,41 daar kan je niet voor tobben

kaleido 1 (1385) PRO, 4 jaar geleden

Mooi dat het opgelost is, nu de boel afstellen of gangbaar maken om ellende voor de toekomst te voorkomen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Spark of stel zelf een nieuwe vraag.