Daihatsu Yrv: Obd stekker

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hoi. Mijn daihatsu yrv uit 2002 laat sinds een paar dagen het motorstoringslampje zien. Ik merk niks aan de auto, al zei mijn vriendin dat hij een keer slecht wilde starten.
Ik kan een uitleesstekker lenen, maar kan nergens de obd stekker vinden. Niet boven de pedalen zoals bij veel andere modellen, links en rechts onder t dashboard, motorruimte, nergens te vinden. Weet iemand waar te zoeken? Of heeft ie geen stekker?

fritske

Geplaatst door fritske (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Young RV? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

.

fritske (0), 6 jaar geleden

Hoi Rene,

bedankt voor de foto, maar bij mij zit hij niet op deze plek. Ik heb het klepje wat hier zit er af gehad en er is niks te vinden.

fritske (0), 6 jaar geleden

Net nogmaals gekeken... conclusie: ik moet een bril. Stekker zit daar wel, net wat verder naar achteren. Bedankt voor de hulp!!

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Geeft niets , ouderdom komt met gebreken . Mooi dat het is opgelost en bedankt voor uw feedback .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Young RV of stel zelf een nieuwe vraag.