Daihatsu CUORE: Modificatie ontwaseming

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 51

Goedendag,

De ontwaseming van onze Coure's van 2010 en 2012 gaat erg traag. De rechterzijde is ook veel sneller ontwasemt dan de linkerzijde. Nu lees op op diverse fora dat er een modificatie voor is, omdat hij standaard rechtsgestuurd is ontwasemt deze zijde sneller maar na de aanpassing zal links sneller ontwasemen.

Ik heb de dealer gebeld echter weet deze nergens van, ik zit 25 jaar in het vak maar heb hier nog nooit van gehoord zijn de woorden van de beste man.

Weet iemand hier meer over?

Aristoteles

Geplaatst door Aristoteles (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Aristoteles (0), 5 jaar geleden

Gisteren de dealer nogmaals gesproken. Hij heeft het uitgezocht en er is inderdaad een modificatie mogelijk. Het gaat dan om het plaatsen van een andere kachelbuis, waarvoor echter wel het dashboard eruit moet, wat 2 uur werk is. Totale kosten 250 euro, 50 voor de buis en 200 arbeidsloon.

Nu wel ik het echter zelf wel doen, lijkt mij niet heel moeilijk alleen moet ik dan wel weten wat ik moet doen. Ga dus nogmaals de dealer bellen en vragen of hij mij wat kan helpen met tips/advies. Wordt vervolgd.

Highway (120) PRO, 5 jaar geleden

Meestal heeft de dealer een montage handleiding.

Aristoteles (0), 5 jaar geleden

Highway, bedankt, dat ga ik inderdaad vragen

Aristoteles (0), 5 jaar geleden

Binnenkort ophalen bij de dealer. Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.