Dodge RAM 2500 VAN GLOBEMASTER: niet meer starten

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: -, Motorinhoud (cc): 5200, Vermogen (kw): 164

hallo allemaal ik ben Ap sinds kort eigenaar van een ram 2500 van globetroter ook sinds kort dus een probleem hij wil niet meer starten !!!! heb hier al diverse dingen nagelopen maar kom niet verder mijn probleem is ontstaan na een lege accu en een lege benzine tank meter was dus kapot ANWB erbij geweest en gestart met best wel wat remmen reiniger en verse benzine hij liep weer dus ff toeren voor de accu echter 1km verder remmen voor het stoplicht motor slaat af en niet meer aan te krijgen ook de ANWB niet die nog achter me reed weer heeft gekeken en mij vertelde het niet meer te weten dus weggesleept nu ondertussen van alles nagelopen bougie,s bobine brandstof alles werkt maar komt naar mijn idee niet in de cilinders ook start hij niet meer op remmen reiniger direct in de aanzuig dus pruttelt wel een beetje maar pakt niet door zit er ergens een klep of sensor die mijn aanzuig verhinderd?????? al mijn cilinders staan droog

Ap61

Geplaatst door Ap61 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge RAM 2500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ferdinand (60), 7 jaar geleden

Ik heb dit gehad met mijn Chevy Van.Afhankelijk van weersomstandigheden en al of niet frequent gebruik ,startte hij wel of niet.Het was het stiftje in de verdeelkap. Die was enigszins versleten .Hij maakte afhankelijk van de omstandigheden wel of geen contact.
ferry

Ap61 (0), 7 jaar geleden

bedankt ferry maar zoals vermeld alles al nagelopen denk zelf meer in de richting van mapsensor of gas beveiliging relai

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge RAM 2500 of stel zelf een nieuwe vraag.