Dodge RAM VAN 2.5 CRD VAN: contactslot

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel

als ik het contact hellemaal terug draai met het knopje in gedrukt dan blijft de radio aan en kan ik de ruitenwissers bedien e.d accu gaat hierdoor leeg. 1 standje terug alles uit , is dit normaal zo of zit er ergens sluiting. graag antwoord Vr Gr Geert

rex2000

Geplaatst door rex2000 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 7 jaar geleden

Door de sleutel iets verder dan gebruikelijk in het contactslot te duwen, kun je hem wat verder terugdraaien (naar je toe); dit is de accessoire stand (acc) en geeft de inzittenden de mogelijkheid enkele elektrische accessoires te gebruiken (radio, ventilatie, enz), zonder dat het contact aan staat (het motor management is dan buiten gebruik en er kan niet per ongeluk gestart worden). Dit is geheel normaal.

Overigens is de sleutel dan niet te verwijderen uit het contact (zodat je weet dat je hem "te ver" hebt terug gedraaid). Als je de sleutel er wel uit kunt halen is de sleutel (of het slot) versleten. Probeer in dat geval de reserve sleutel eens.

rex2000 (0), 6 jaar geleden

Oplossing: nieuw slot gemonteerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.