Dodge RAM 1500 PICK UP: Slaat niet meer aan.

Bouwjaar: 2011, Brandstof: LPG, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 5700

Een kennis van me heeft een dodge ram 1500 met een v8. Met een een lpg installatie.

Nou heeft die vd week een aanrijding gehad frontaal en daarbij de bumper goed beschadigd. Na de aanrijding Wilde de auto moeilijk aanslaan maar het lukte. Na huis gereden en na een paar uur weer proberen te starten. Maar helaas hij start wel maar slaat niet aan. Ook niet op gas.

Ik heb de voeding gemeten op de stekker van de brandstofpomp omdat deze veelal begeven. Maar ik heb geen spanning op. Ook niet tijdens de eerste paar seconden als die op contact staat.

Nou was mijn vermoeden dat de chrash sensor geactiveerd is. Dan sluit die ook de brandstof af. En dat zou de reden kunnen zijn dat die moeilijk starten na de aanrijding. (Uiteindelijk op gas aangeslagen) maar nu de motor temperatuur zo lag is zal die dat niet meer doen.

Ik heb gezocht of deze auto die heeft zo'n sensor maar krijg verschillende dingen te lezen. Een zegt wel ander weer niet en waar die dan zal moeten zitten is helemaal niet duidelijk. Heb wel de twee airbag sensoren opende dwarsbalk voor gevonden en in de zekeringkast is ook een zekering aanwezig voor ASD auto shutdowne device. Dus weet iemand waar die sensor zit en hoe je die kan resetten?

Zou er erg mee geholpen zijn.

Mvg Fred

Fred.

Geplaatst door Fred. (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge RAM 1500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge RAM 1500 of stel zelf een nieuwe vraag.