Fiat DUCATO MAXI: schokkende motor

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 125

beste leden ,
ik bezit een fiat ducato bestelwagen met een 3.0l 180pk multijetmotor.
nu heb ik sinds een tijd dat deze met periodes , vaak opeens begint te schokken , bokken , namelijk het gevoel dat de motor op 3 cilinders draaid , ook enorme trillingen tijdens het optrekken en zeer weinig vermogen.ook de boordcomputer laat de actieradius op die moment aanzienlijk dalen . na een tijdje komt de motor er gewoon door en is er niets meer aan de hand.
ik heb deze door een fiat dealer laten uitlezen en deze kon geen foutcodes vinden. er gaat ook gaan lampje aan van de motorstoring.
nu is het zo dat er op de 3 de verstuiver een kleine lekkage zit op de stalen aansluitleiding.
kan dit een probleem zijn van mijn symtomen ? deze leiding is besteld en zal door een kleinere garage vervangen worden , maar graag had ik al een eerste mening van jullie hier over verkregen.
ik moet namelijk elke dag deze bestelwagen gebruiken om te kunnen werken , daardoor zou ik graag weten of het hierdoor hopelijk opgelost zou kunnen zijn .
allemaal alvast enorm bedankt voor jullie tijd.

peeters22

Geplaatst door peeters22 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.