Fiat PANDA: trekt hortend en stotend op vanaf 2e versnelling

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 312A2000, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 63

Hallo allemaal,

Het gaat om een Panda twin-air 0.9 85pk uit 2012 met het volgende probleem:
Als ik rij met de eco knop aan is er niets aan de hand, zodra ik de eco knop uit doe en vaart wil maken om bijvoorbeeld de snelweg op te komen dan begint de auto te bokken. De auto komt horten en stoten opgang en zodra je het gas wat terugneemt is het weg.
Ik heb zelf al alle filters en olie en bougies verwisseld omdat ik dacht dat het daar aan lag maar hij blijft het doen.
De auto is uitgelezen en er komen geen foutmeldingen naar voren. Ik weet niet of het relevant is maar de wagen heeft 24500 op de teller staan.

panda 312

Geplaatst door panda 312 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 6 jaar geleden

Is hij ook live uit gelezen en waarmee is hij uit gelezen ?
Lijkt me toch vreemd dat er met deze verschijnselen geen foutcodes zijn , laat de auto anders eens lopen als de storing zich voor heeft gedaan als je bij de dealer staat , het kan zijn dat hij gewist wordt bij contact uit en weer aan.

panda 312 (0), 6 jaar geleden

Ik heb rond gereden met een kastje met een stekker eraan die bij de bestuurderskant er werd ingestoken. De bijrijder (monteur) kon niets vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.