Fiat SCUDO 1.9 D: Vlotter

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: WJZ, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 51

Hallo ik heb een vraag. Ik heb sinds kort een Fiat scudop van 2001 maar nu heb ik het volgende probleem. Als de tank leeg is blijft het metertje op het dashboard op half staan. Wat kan dit zijn? Een kapotte vlotter of massa gebrek???

rijwielhandel natasja

Geplaatst door rijwielhandel natasja (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Scudo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

voyager (0), 6 jaar geleden

Mogelijk loopt vlotter vast en dien deze gangbaar gemaakt te worden.

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Kijk eens onder de auto naar de tank of deze niet ( iets ) is ingedeukt . De tank beluchting wil nog wel eens een dergelijke storing veroorzaken waardoor de tankvlotter ( met pomp ) omhoog word geduwd .
En als de tank leeg is , hoeveel kan u dan bijvullen ? Tankinhoud is 80 liter .

rijwielhandel natasja (0), 6 jaar geleden

Ik heb voor €30 diesel getankt toen het metertje bijna half vol aangaf. Die man waar ik de auto van heb gekocht die zei dat zodra de tank half aangaf hij voor €50 ging tanken maar dat de meter wat over het volblokje aangaf. Ik zal de berichten aan mijn man laten zien ik denk dat hij er wel wat mee kan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Scudo of stel zelf een nieuwe vraag.