Fiat PUNTO 60 S: led lampen achter remlicht

Bouwjaar: 1999, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1200

Hallo, ik wil nieuwe led lichten in me achterlicht plaatsen BAY15D. Als ik dit doe branden ze niet op dimlicht , enkel als ik de auto start. Verder branden de remlichten zwak als dimlicht uit is en met dimlicht aan brand het remlicht feller.

Moet ik er maar van af zien en gewone lampen plaatsen. ? Ziet me computer het als kapotte lamp of iets dergelijks. Met alle gewone lampen erop doet alles het weer goed. Ook met stilstaande motor.

Groet, vast bedankt ,

puntoselecta99

Geplaatst door puntoselecta99 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Waarom zou je in een relatief oude auto iets dat goed werkt gaan vervangen voor iets modern. Je ziet zelf al wat voor consequenties het heeft. Met zwakke remlichten mag je zo wie zo niet rijden.Ik zou het zo laten.
Ferry

puntoselecta99 (0), 5 jaar geleden

Hallo, als ik op acculader test doet de led het goed, en fel ook. Beter dan gewoon. Misschien laat ik het maar zo, ik heb al s het dashboard door sportievere vervangen en toen bleef de airbaglamp branden met storing en me cvt bak geeft nu storinglampje.
Misschien heeft u gelijk dit niet te veranderen.

Maar ik vind het een hele vreemde storing. Me massa is goed en extra massadraad naar chassis.

Toch vind ik de led een hele verbetering qua licht opbrengst en werkt direkter. Maar in twee identieke nieuwe leds zit wel sterkteverschil in links tov rechts, iets wat ook weer niet is toegestaan.

puntoselecta99 (0), 5 jaar geleden

Ik begrijp nog steeds niet waarom ik me auto moet starten om ze te laten werken. Heeft iemand een technische uitleg?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.