Fiat STILO SW: tempratuur meter schommelt

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 182B6000, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 76

Mijn temperatuur meter schommelt tijdens het stilstaan en rijden. Ik ben hiervoor naar de garage gegaan en de sensor van koelmiddel temp. is vervangen en de thermostaat ook. De auto blijft wel op temperatuur dit is gemeten door de man van de garage. Ook geeft hij aan dat de slangen normaal zijn, de koppakking bouwt geen druk op etc.

Wie kan me verder adviseren en een richting geven waar eventueel het probleem zou kunnen zijn ?

Alvast bedankt voor jullie hulp !

Gr Nenad

neru

Geplaatst door neru (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

skilcom (0), 5 jaar geleden

Vermoedelijk een defecte meter... Is de auto al eens uitgelezen met Examiner, en is er al een metertest gedaan?

neru (0), 5 jaar geleden

Nee nog geen meting gedaan. Wat is examiner ? Ik heb een bijlage toegevoegd met de bevindingen van de anwb zie afbeelding.

skilcom (0), 5 jaar geleden

Examiner is een toestel door Fiat garages gebruikt om diagnoses te stellen, en kan ook een metertest doen. Inderdaad, volgens de bevindingen van de ANWB dus best een Fiat garage opzoeken om het één en ander uit te meten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.