Fiat PUNTO: ventilator aanjager draait niet meer

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 188A5000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 59

FIAT PUNTO 1.2 16V ELX 2001 (25-HG-RR) - ventilator aanjager draait niet meer , maar deze is ook niet defect, als men op de 2 plus en min 12 V zet. draait deze gewoon. Zekering is in orde.. Ook staat er gewoon spanning op de 2 draden van de ventilator tijdens inschakelen ventilator... dus wat nu, mogelijk toch een relais? maar waar zit deze? graag info waar deze te vinden. explode view?

jurgen taris-1

Geplaatst door jurgen taris-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Annie Van Der Stappen (0), 5 jaar geleden

Wat ik denk is dat de voorschakelweerstand doorbrand of bij sommige merken er een diode tussen zit omdat wanneer je de ventilator af zet hij zelf stroom produceert bij het uitlopen.

jurgen taris-1 (0), 5 jaar geleden

Heb nu eerst een nieuwe kachelweerstand besteld, test dat. Wordt vervolgd.

peterhoogeveen (0), 5 jaar geleden

Als de weerstand defect is, zou de kachel het wel moeten doen als deze op hoogste stand staat. Dan word namelijk de weerstand(en) niet gebruikt. Schakelaar zou ook nog defect kunnen zijn, Meten is weten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.