Fiat PUNTO: Fiat Punto Grande loopt erg onregelmatig stationair.

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 199A6000, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Mijn Fiat Punto Grande 2009 loopt onregelmatig stationair van 1000 naar 2000 toeren , maar we hoorde ook een gesis. En het luchtfilter er afgehaald en we zagen een slang die vacuum trekt. Door de zuigende werking is het rubber gescheurd. Dus morgen vervangen. Ik laat nog horen of de Fiat Punto nu wel stationair gaat lopen. Maar het is niet handig om aan zo'n slang te komen, nu heb ik al naar Fiat Nederland gemaild, waar het wel te halen of te bestellen is.

jan53

Geplaatst door jan53 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan53 (0), 4 jaar geleden

Ik laat nog weten of het lukt om de slang te bestellen, het moet bij Fiat maar de Dealer had hem niet. En ik laat weten waar ik de slang vandaan heb en of het allemaal gelukt is.

skilcom (0), 4 jaar geleden

Die zijn toch overal te koop... gewoon even Googelen leverde mij al meer dan 10 adressen op waar je het kan bestellen...

Hans4040 (310) PRO, 4 jaar geleden

" de Dealer had hem niet...."

Dan vraag ik me af wat de dealer dan doet als je de auto daar laat repareren...dicht plakken ofzo?

jan53 (0), 4 jaar geleden

Ik ben aan het googelen geweest. Ik heb ook Fiat Nederland gemaild, dus maandag antwoord. Veel mensen vertellen me dat een dealer de auto binnen willen hebben en dan bestellen ze het onderdeel wel. Nu heb ik een e-mailadres gehad bij Van Bommel Breda, die kunnen het wel leveren, en dan via Van Bommel Tilburg is het af te halen. Dus gaat het goed komen.

jan53 (0), 4 jaar geleden

Van Fiat Nederland geen antwoord gehad. Van Bommel Fiatdealer in Tilburg heeft voor de slang gezorgd, heeft even geduurd maar de auto is van 2009 dus liggen de onderdelen niet voor het grijpen.
De slang gemonteerd de motor had even tijd nodig om stabiel te lopen, want hij sloeg zelfs af. Na 5 minuten liep hij stationair mooi op 900 toeren. Terwijl hij door de gescheurde Carterventilatieslang van 1000 naar 2000 sprong dus een groot verschil. Dus ben ik weer een tevreden Fiat rijder.

kaleido 1 (1620) PRO, 4 jaar geleden

Bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.