Ford USA Windstar: LPG G3

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 151

Sinds kort in het bezit van deze auto die origineel geïmporteerd is en bijgevolg een NAP registratie heeft van slechts 140000 km in 15 jaar.
Daarmee alleszins de moeite om de auto te laten voorzien van LPG G3 en hoewel de rekensom klopt gelet op de kms die ik met deze auto ga rijden, blijft het een gek idee om voor een auto van nog geen 2000 euro voor nog eens zo'n bedrag een nieuwe LPG installatie te laten inbouwen.

De vraag is dus, kent iemand een leverancier/inbouwer van systemen onder de 2000 euro nieuw en/of zijn er gebruikte systemen te koop. Zo ja is dat aanbevelenswaardig en wat zijn dan de kosten.

Alvast bedankt voor de reactie(s)

Ton140356

Geplaatst door Ton140356 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Windstar? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

primera p11 (0), 8 jaar geleden

Het is totaal niet meer lonend om in zo'n oude auto gas in te bouwen.
De aanschaf en inbouw overschrijft de waarde van de auto.
Ik neem aan dat je er ook flink wat km's in wilt gaan maken?.
Dan kun je beter een jonge auto kopen met een halve ton op de klok,daar lpg in laten bouwen en dan een paar jaar gaan rijden.
Ik denk dat je je een hoop ellende op de hals haalt.

Ton140356 (0), 8 jaar geleden

Dank voor je bericht primera p11. Maar met verwijzing naar de eerste regel van mijn eerste bericht is deze auto in een perfecte staat en gaat ie met gemak nog 50000 km mee. Dat is mijn jaarkilometrage. Een nieuwe installatie heb ik binnen een half jaar terugverdiend bij die kms.
Maar ik ben het eens, aanschaf en inbouw overschrijden de waarde van auto, reden om hier op problemcar te zien of er interessante alternatieven zijn.

Ton140356 (0), 8 jaar geleden

Helaas geen zinvolle reacties verkregen, moet dus buiten dit forum verder zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Windstar of stel zelf een nieuwe vraag.