Ford USA Windstar: audio

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Bericht is abusievelijk in de rubriek Ford terechtgekomen i.p.v. Ford USA, daarom hier ook nog een keer geplaatst.

Speaker in linker achterschuifdeur maakt af en toe sluiting naar massa, waardoor de beveiliging van de autoradio alle speakers afkoppelt en ik dus niets meer hoor. Meting heeft inderdaad bepaalt dat er in de verbinding naar de linker-achter-speaker af en toe sluiting zit. De speaker is goed, dus het probleem moet gezocht wordt in de bedrading vanaf de contacten in de middenstijl.
Ik heb echter geen idee hoe de bedrading loopt. Op de plek waar ik die verwachtte (linker dorpel) vond ik niets. Iemand die weet hoe de bedrading loopt, zodat ik niet teveel bekleding behoef los te maken?
Alvast bedankt!

Ton140356

Geplaatst door Ton140356 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Windstar? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Bij Ford verwijdert.

mvg.
Hans

Ton140356 (0), 7 jaar geleden

Inmiddels ontdekt, waar de bekabeling ligt. Dat wordt een te grote sloperij, ik heb besloten om vanaf de middenstijl een nieuwe draad te trekken naar de radio.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Windstar of stel zelf een nieuwe vraag.