Ford C-max: Motor start soms en soms niet geeft dan diverse storingen aan

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: G8DA, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Beste hulpverleners , zodra ik de sleutel in het contact doe en omdraai begint het led lampje van de start onderbreking sneller te knipperen en hoor je een piepend geluid waarna op het display de volgende tekst verschijnt Stuur bekrachtiging storing en de volgende piep laat Motor systeem storing zien waar na de auto dus niet start . Als je daarna een paar keren tikt op het dashboard of in de buurt van de radio dan verspringt het display naar P of N afhankelijk van de stand waarin hij staat . Ook tijdens het rijden kan dit probleem voorkomen , dus tijdens het rijden verspringt het display van uit het niets op stuur bekrachtiging storing daarna motor systeem storing en volgt het bekende liedje . Ik ben al 2 keer langs de dealer geweest en verschillende uit lezers maar het probleem blijft zich herhalen . Na het uit lezen is er een nieuwe stuurpomp geplaatst tevens nieuwe E.G.R. klep en nieuwe gloei bougies verder 4 verstuivers , startmotor en vliegwiel . IS de oplossing nabij ????????

ky

Geplaatst door ky (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford C-Max? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mansie (0), 6 jaar geleden

Het komt regelmatig voor dat door slecht soldeerverbindingen in de teller-unit (waar ook de startonderbreking in zit) er hele rare storingen tevoorschijn komen. Misschien dat je eens in die richting moet zoeken.
Er zijn bedrijven die deze weer kunnen repareren.

http://www.focusclub.nl/forum/showthread...

ky (0), 6 jaar geleden

Dankjewel alvast , ik ga dat uit proberen en kijken of het resultaat oplevert

ky (0), 6 jaar geleden

Oh ja heb jij toevallig telefoonnummers of namen van de desbetreffende bedrijven ??? zit in omgeving Flevoland

Mansie (0), 6 jaar geleden

KMS in Apeldoorn doet volgens mij veel van zulk soort reparaties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford C-Max of stel zelf een nieuwe vraag.