Ford KA: Lawaai onder auto voor zijde op klinker weg

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 169A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

[b]Momenteel staan er nog een aantal posten open.
Onze leden denken mee met het probleem maar ontvangen daarna geen enkele reactie meer ?

Kijk deze posten nog even na.....

B.v.d

Account beheer
Problemcar[/b]

burghgraef

Geplaatst door burghgraef (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

burghgraef (0), 6 jaar geleden

Hallo, rijden over een klinkerweg / slechte weg dan lawaai voor onder, bij een monteur op de brug geweest en geen speling onbelast en belast op de stabilistator stangen en niet op de stuur stangen en niet op de recht op staande stangen, schok brekers zijn goed, niets afgebroken. hij zij kan niets vinden met speling er op. bij aan de voor wielen trekken verneem ik ook geen speling. het laatste half jaar is dit erger geworden, het was bij nieuw ook niet zo, nieuw gekocht. echt veel donker lawaai, geen ijzer geluid van B.v. 2 hamers tegen elkaar. 82.000. K.m. gelopen. (Fiat 500/ Panda en Ka. zelfde motor bak en aan drijving, had ik gelezen)
Heeft iemand een op lossing. of gedachte over het lawaai. B.V. dank.

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

Is dat niet de bescherm. Kap wat onder de moter zit. Weet het niet hoor. Maar zou kunnen heb het zelf ook keer gehad dan aleen met een golf.

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

O nog even iets heeft de monteur de schokbrekers voor wel na gekeken zal de auto is op krikken. Als ik jou was even kijken als die wel goed zijn. Aan alle bijde kanten

burghgraef (0), 6 jaar geleden

Hallo, er zit geen kunstof plaat onder het motor blok. David. en die monteur heeft ook naar de schok brekers gezien,en zijn o.k. dus weet ik het nog niet. Groeten.

burghgraef (0), 6 jaar geleden

Kom er helaas niet verder mee. ga dus een andere weg zoeken. dank u. g.r.

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

monteur kan ook dingen over het hooft zien of aleen kijken. zal eerst de moterzit kap los doen en is gaan kijken. wat er los zit. vaak is het wat kleins.

zwartepiet (65), 6 jaar geleden

achterste silentblok in de draagarm doorgezakt, waardoor draagarm tegen de vooras bonkt
is te zien met wielen op de grond en dan naar de achterste ronde silentblok kijken links en rechts
heb daar eens op gezocht op een fiat 500
auto was pas gekeurd op de technische controle en niemand had het gezien

burghgraef (0), 6 jaar geleden

Hallo beste mensen, ben vandaag naar een andere geweest en vernam dat de stuur kogel aan de binnen zij bij he stuur gedeelte ruim was, en bij de rechter veer boven in wat loos is. word volgende week gerepareerd. G.r.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.