Ford TRANSIT 350L VAN 115DPF 4,27: Knipperlicht aanhanger werkt niet achter ford transit

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: JXFC, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 85

Beste,
De knipperlichten van mijn aanhanger werken niet achter onze ford transit bus.
De rest van de verlichting werkt prima

Kan iemand mij helpen
Mvg

Davido78

Geplaatst door Davido78 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 6 jaar geleden

Heb je wel signalen in je stekker op de auto ?

Heino4267 (200), 6 jaar geleden

Een proeflampje aansluiten: één draad op de bol van de trekhaak houden (= massa) en dan met het knipperlicht aan alle aansluitingen van de trekhaak-contactdoos af gaan. Als het proeflampje dan niet wil knipperen, zit het in een slechte verbinding in de auto. Als het lampje wel gaat knipperen, onthou je op welke pin in de contactdoos dat was en dan ga je op de aanhanger meten, beginnend met de aansluitstekker en dan verder richting knipperlichten.

Davido78 (0), 6 jaar geleden

Signalen zijn er wel behalve van de knipperlichten.

kaleido 1 (1425) PRO, 6 jaar geleden

Dan zul je in de auto op zoek moeten gaan waar het fout gaat , laat hem eens uit lezen , misschien is de voeding geblokkeerd ivm een foutmelding in het systeem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.