Ford Mondeo: Dashboard storing

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2000

tijdens het rijden gebeurt het wel eens dat de motor gaat stotteren .mijn Dashboard meters slaan dan ook op hol en dan stopt de auto daarna starten en dan is ie weer goed . het gebeurt ook wel eens dat de motor draait en mijn dashboard meters niets doen. heeft iemand een idee wat het kan zijn.

peternick

Geplaatst door peternick (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (240), 5 jaar geleden

Dat lijkt mij een slechte massa van het instrumentenpaneel, of een tijdelijk ontbrekende spanning.
Als dat gebeurt, doe dan ook eens je binnenverlichting aan en kijk of dat mee knippert.

ronny503 (0), 5 jaar geleden

Ik weet niet of voor andere modellen ook van toepassing is maar het zou kunnen. Mijn Focus had ook de meest rare klachten in het instrumentenpaneel en dat bleek aan een vervuilde print in het paneel te liggen waardoor er overgangsweerstand tussen de componenten ontstond. Het paneel uitbouwen is niet zo moeilijk en op You tube zijn daar wel video's over te vinden. Daarna moet het paneel wel uit elkaar geschroefd worden om bij de print te geraken maar ook dat wijst zich vanzelf. Zodra de print is uitgebouwd pak dan een versleten tandenborstel en poets voorzichtig de print aan beide zijden schoon totdat de soldeerverbindingen weer enigszins gaan glimmen, maak ook de contacten van de meters goed schoon en schroef het paneel weer in elkaar en test in de auto of alles weer naar behoren werkt. Het lijkt een boel werk maar ik was met een uurtje klaar maar wel met hulp van You tube.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.