Ford MONDEO: Achter vloerbedekking zeik nat na regenbui

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CJBA, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 107

Hallo

Ik heb een probleem zodra het geregend heb ik water binnen achter de bijrijders stoel en bestuurdersstoel. Heb er de waterslang op gehad maar kan het niet vinden. Help!!

Mikeje

Geplaatst door Mikeje (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mikeje (0), 5 jaar geleden

Als ik de deur open dan zie ik water op het kunstof bij de deur dorpels liggen.

Heino4267 (200), 5 jaar geleden

Komt het dan niet uit je deuren gelopen?
In de deuren zit een plastic folie die het water buiten houdt. Als een keertje op de verkeerde manier luidsprekers in de deuren zijn gebouwd of er is iets gerepareerd daar, en de plastic folie is gescheurd of niet goed terug geplakt, loopt het water vanaf de buitenzijde van de portierruit door de folie naar binnen toe.

Aristonos (0), 5 jaar geleden

Ik heb dat toen ook gehad met dat type Mondeo.Wat je moet doen is de deurbekleding er af halen.Natuurlijk eerst alle knoppen.Indien electrisch het stekkertje er even af..Dan de plastic folie opnieuw kitten.Ga naar een autohandel en vraag naar Sikaflex autoruitenlijm.Daar kit je rondom de folie op nieuw mee. Zorg dat de folie niet kapot gaat. Je ziet wel waar je moet kitten.Pas op..Het is zeer taai spul.Dus in ene goed doen.Maar dan heb je wel waterdicht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.