Ford MONDEO 2.0 GLX E2: waterlek via de deur bij stil staand voertuig

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 115

zijn er nog mensen met het volgend probleem en hoe hebben jullie dit op gelost . sinds kort komt er water binnen ( bij stil staande auto ) via de deur water blijft staan in de deurrubbers en loopt alzo binnen en worden de matten nat al twee maal in garage geweest voor dit probleem maar nog steeds geen oorzaak gevonden reeds 4 nieuwe deur rubbers geplaatst wie kan mij helpen gr

ida-1

Geplaatst door ida-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (110), 5 jaar geleden

Loopt het water om je deur heen naar binnen of door je deur heen?
Als het door de deur heen loopt, is waarschijnlijk de plastic folie beschadigd die in je deur hoort te zitten: dan loopt het water buiten van je raam af de deur in en zo de auto in.
Als het niet door de deur heen loopt, moet je zoeken waar het binnenkomt. Dat kan om je deur heen zijn, maar ook van je schuifdak komen (als je dat hebt).
Je komt daar achter door op strategische plekken stukken papier tussen de rubbers te steken: daar waar het papier droog blijft, komt het water niet langs die kant.

Hans4040 (190) PRO, 5 jaar geleden

Zijn de afwaterings gaten onder in de deur schoon/open?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.