Ford MONDEO: Start en slaat weer af

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: AOBA, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 107

Hoi,
Ik heb een probleem met mijn ford mondeo en geen idee wat het is.
De auto start wel, maar slaat na 2 seconden weer af en daarna start hij helemaal niet meer. De ANWB gaf een keer een klap met een hamer op de brandstof tank en toen deed hij het weer en zo krijgen wij hem dus ook weer aan de praat. De brandstofpomp is afgelopen maand vervangen na deze klachten, maar het heeft niet geholpen. Wie o wie heeft de gouden tip???

Rfordmondeo

Geplaatst door Rfordmondeo (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Denise Sluiter (0), 4 jaar geleden

Ik weet ook de oplossing niet, maar mag ik vragen wat dit je gekost heeft en of je eruit bent gekomen wat er aan de hang was?

Rfordmondeo (0), 4 jaar geleden

Bij ons was het een breuk in een kabel onder de zitting van de achterbank. De garage kwam hier achter met het doormeten van de stroomkabels die naar de tank lopen.

Denise Sluiter (0), 4 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Wat heeft het je gekost om de brandstofpomp te laten vervangen? Ik heb t idee dat de dealer er veel teveel voor rekent.

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Zet het op Mijn Garage.Dan krijg je allerlei offertes.Of neem een auto cursus.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.