Ford Ka: Auto start niet meer.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1300

Ik heb een probleem met me ford Ka uit het jaar 2003. In het begin starte de auto heel moeilijk. eenmaal gestart dan ging het wel. maar vorige week viel de auto uit en kreeg de auto niet meer aan de praat. ik heb de auto laten nakijken door ANWB en die gaf aan de bougies zijn niet meer goed. Dus bougies vervangen daarna starte de auto wel voor heel even. Daarna wilde de auto niet meer aan. Accu is goed. weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn,. Alvast bedankt.

Dubai

Geplaatst door Dubai (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 5 jaar geleden

Wat is er niet vonk of brandstof ?

Dubai (0), 5 jaar geleden

Hoe bedoel je vonk of brandstof? de auto sloeg wel aan nadat we de bougies hadden vervangen. nadat de auto uitviel wilde de auto niet meer starten. auto was verzopen werd mij verteld. de slaat wel aan maar wil niet starten.

kaleido 1 (1355) PRO, 5 jaar geleden

Je bedoeld waarschijnlijk start wel maar slaat niet aan !
Als je geen vonk hebt of er geen brandstof of veel te veel in gespoten wordt slaat hij niet aan.
Dus is mijn vraag is er wel een goede vonk , en hoe zien de bougies er uit als je even gestart hebt , droog dan krijgt hij geen brandstof , klets nat of geen vonk of veel te veel brandstof.

Dubai (0), 5 jaar geleden

de vonk is goed. bougies zien er dan zwart uit.

bartjecapri (0), 5 jaar geleden

Is dit een 1300i ? Zijn gekend voor electrische poeha van de elektrische bobijn tot en met de bougiekabels. De bobijn zit achter op je motorblok. Bovendien moeten er de juiste bougies in... Uit ervaringen met andere merken weet ik dat zo'n nokkenaspositiesensor/vliegwielpositiesensor ook al eens moeilijk kan doen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.