Ford Focus: stilvallen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: g8db, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

hallo,
heb een focus 1,6TDCI die regelmatig stilvalt. Geen schokken of iets dergelijks , maar valt onder het rijden gewoon stil. Het valt eigenlijk helemaal niet op dat hij is stilgevallen. jJe ziet alleen aan de toerenteller dat deze op 0 staat. Auto geeft ook geen foutmelding. Heb reeds de verstuivers laten reingen en laten testen, maar deze waren allemaal goed. Heb ook de retour slangen vervangen. Ook de raildruksensor is intussen vervangen maar het probleem blijft. Het lijkt meer een electrisch probleem te zijn, maar de garage kan het niet vinden, ook omdat het random voorkomt. De ene keer loopt deze goed, en het volgende moment slaat hij af. Iemand een idee waar we moeten zoeken?
gr
Pierre

pjoter1234

Geplaatst door pjoter1234 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pjoter1234 (0), 4 jaar geleden

probleem opgelost.
display was het probleem. deze is opgestuurd naar Actronics in Almelo. auto rijd weer probleem loos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.