Ford Transit 2012: knipperlichten te snel

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2198

Hoi...

Ik heb een vraag over de knipperlichten van een Ford Transit bus. De knipperlichten gaan ineens veel sneller aan en uit zoals eerst het geval was. Zowel links als rechts. Alle lampen doen het wel en als je de de waarschuwingslichten aandoet doen ze het allemaal wel normaal.
Ik hoop dat iemand dit probleem herkend en mij kan helpen dit op te lossen.


m.vr.gr,
Artois..

Artois

Geplaatst door Artois (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Heino4267 (110), 4 jaar geleden

Bij de meeste systemen wordt het knippertempo in normale toestand bepaald door de belasting: lampje kapot = minder belasting = sneller knipperen: zo kan je signaleren dat er een knipperlichtlampje kapot is.
Heb je wellicht LED-lampjes toegepast in plaats van gloeilampen? Dan is de belasting ook minder en gaat het knipperen sneller.
Als je geen LED-lampjes hebt toegepast, moet je toch eens goed kijken: dan is ergens een lampje kapot.

beun55 (0), 4 jaar geleden

Of gewoon alle lampjes vervangen staat er misschien 1 op punt van uit gaan
O

karthur8 (0), 4 jaar geleden

Bedankt voor de antwoorden maar als er 1 lampje kapot is ( of eventueel op het punt staat kapot te gaan) zouden de knipperlichten maar aan èèn kant sneller gaan knipperen.... niet aan beide kanten. Er is verder niets verandert kortgeleden.. dus daar zit het probleem ook niet.

kaleido 1 (980) PRO, 4 jaar geleden

Heb je een trekhaak , kijk dan eens of daar geen probleem zit.

Highway (65) PRO, 4 jaar geleden

juist, zonder module aangesloten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.