Ford Focus: Tank probleem

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

Ik heb sinds een week een probleem met het tanken. Kan zeer langzaam de tank vullen anders slaat het pistool af. Al diverse standjes met het het vulpistool geprobeerd maar helpt allemaal niet Weet iemand de oorzaak van dit probleem? Ben ook op zoek naar een exploded view van de tank met zijn onderdelen.

pjoter1234

Geplaatst door pjoter1234 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JdeP (5), 4 jaar geleden

Alvast de tekening.....

https://ford.afora.ru/car/50/no/16/1552/...


Succes

pjoter1234 (0), 4 jaar geleden

Hoi JDP,
Hartelijk dank voor de tekening.
Gr
Pjoter

pjoter1234 (0), 4 jaar geleden

probleem opgelost.
Ik had laatst in Belgie mijn tank leeg gereden terwijl mijn display aangaf dat ik nog 50km kon rijden. ben toen afgesleept en naar een garage bedrijf gebracht. deze heeft met behulp van een pijp met een jerrykan wat diesel in mijn auto gegooid. ze hebben toen een plasic klepje wat verder in de vulpijp zit afgebroken, en deze is onder in de vulpijp voor het rooster gaan liggen. had eerst onder de slang van de tank los gemaakt, maar hier kwam niets uit. heb toen een klein cameratje gekocht en deze door de vulpijp naar beneden laten zakken. zag toen het plastic deel onderin hangen. aan het eind van de vulpijp waar de slang begint zit nog een roostertje met een cellofaantje in de vulpijp. toen ik de slang van de vulpijp afhad heb ik het roostertje eruit kunnen trekken en toen kwam het stuk plastic eruit. probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.