Honda Accord: accu steeds leeg

Bouwjaar: 1999

Van mijn accord bouwjaar 1999 loopt de accu steeds leeg, wat opviel is dat het binnenlampje op de gekste tijden
g ing branden. Deursensoren zijn daarop vervangen maar probleem bleef. Inmiddels nieuwe accu en heb mooi staaltje koperwerk onder de motorkap maar accu blijft leeglopen. Na meting blijkt dat het contactslot stroom lekt. Het is idd zo dat ik de sleutel er zo uit kan halen maar dat is al jaren zo. Kosten weer ruim 400 euro. Ik twijfel erg aan deze conclusie komt zon slot dan niet direct uit de metingen?
Graag advies

Theo77

Geplaatst door Theo77 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 7 jaar geleden

Amperemeter tussen accupool en klem aansluiten , 1 voor 1 de zekeringen er uit halen en kijken achter welke zekering je lekstroom weg is.
Moet terug zakken naar 0.02 A

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Eerst dingen vervangen en daarna gaan meten, lijkt me de verkeerde volgorde;-) maar je kan het toch zelf testen? Haal de bedrading los van het contact slot en kijk dan is of de accu nog steeds leeg loopt. En uiteraard wat Kaleido zegt is een goede manier.

Mvg diagnoseoplocatie.nl

Anton (0), 7 jaar geleden

ik heb oplosing voor jouw auto .ik heb nodig par foto van motor?apalavra123@gmail.com

kaleido 1 (945) PRO, 7 jaar geleden

Dynamo kan dit ook veroorzaken , of heb je de oplossing al gevonden ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.