Honda ACCORD SEDAN: Deurhendel opent portier niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D16B6, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Autovrienden,

Bij mijn Accord uit 2000 heb ik de deurgreep vervangen. De koperen overhaler was afgebroken bij de oude. Deurhendel geinstalleerd, haalt de knop over van de deurslotunit, alleen de deur gaat er niet door open.

De deurstang, welke normaal vast zit aan de binnenhendel opent de portier pas als je het net wat verder trekt dan de positie waar de hendel zelf normaal zit.

Iemand enig idee wat hier de oplossing voor is? Ik denk dat het slot het op zich nog prima doet, wellicht fine tuning van de gehele portierset?

JanPoloRijder

Geplaatst door JanPoloRijder (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JanPoloRijder (0), 7 jaar geleden

Opgelost. De koperen overhaler iets verbogen, zodat deze eerder de pin van het portierslot raakt bij het openen van de portier met de hendel. Mocht dit niet geheel duidelijk zijn voor diegenen die dit probleem ook hebben, stuur mij gerust een mail voor meer uitleg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.