Honda HR-V: homokineet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D16W1, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Ik heb een probleem met mijn Honda HR-V.
Naar het lijkt is mijn homokineet gescheurd/afgebroken. de aandrijfas hangt in ieder geval uit het wiel, waardoor rijden niet mogelijk is. Visueel ziet een Homokineet reparatie set hetzelfde eruit als wat nu niet in mijn wiel zit.

Ik wil het zelf monteren, om de kosten laag te houden. Ik heb in het verleden genoeg aan auto's gesleuteld dus ik ben geen technische leek.

Toch ben ik niet bekend met werkzaamheden aan de ophanging/etc. aan een HONDA HRV. voor zover mij bekend is het vergelijkbaar met een CRV of Civic.

mijn vraag is dus: wanneer ik een homokineet reparatieset aanschaf,
HOE monteer ik dit, en hoe verwijder ik de oude?

auto opkrikken standaard natuurlijk. wiel demonteren ook.vervolgens heb ik geen flauw benul, heb dit specifieke onderdeel nog nimmer behandeld.

graag wil ik weten hoe dit moet! alvast bedankt!

HONDAHRV

Geplaatst door HONDAHRV (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda HR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

misschien heb je hier iets aan:

https://youtu.be/3uSqLZnF7uc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda HR-V of stel zelf een nieuwe vraag.