Honda JAZZ HYBRID: alarm

Bouwjaar: 2011

Op de ruiten van mijn Honda staat een symbool van alarm. Ik weet echter niet of er nu alarm op deze auto zit. En als het erop zit, zou ik niet weten HOE die te bedienen.

jorisjanvelzeboer

Geplaatst door jorisjanvelzeboer (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Jazz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sleutelaar1952 (0) PRO, 5 jaar geleden

schud er eens goed mee als deze op slot staat

Hans4040 (310) PRO, 5 jaar geleden

Als het een origineel fabrieks alarm is wordt dat geactiveerd als je de auto met de afstandsbediening afsluit.
Je kan dit uitproberen door de deuren te sluiten met de afstandsbediening en na een tiental seconden (als het alarm geactiveerd is) de deur openen met de sleutel.
Het alarm zou dan moeten klinken...door dan op de afstandsbediening te drukken stopt het alarm.

Pivavar (50), 5 jaar geleden

Het is een heel simpel alarmsysteem, zonder bewegingsdetectie. Dus schudden heeft geen zin. Het wordt in- en uitgeschakeld met de afstandsbediening, of door de auto met de sleutel de ver- en ontgrendelen. Dus als je het portier met de sleutel ontgrendelt, gaat het alarm NIET af. Ook niet als je het met een schroevendraaier doet, trouwens. Ziedaar het nutteloze van dit systeem. Wil je toch graag het ritmische geluid van de claxon ervaren, begeleid door de knippers? Bestuurdersraam openen, doe de auto op slot, wacht tot het rode alarmknippersymbool van snel naar rustig gaat knipperen en dan het portier van binnen ontgrendelen.

jorisjanvelzeboer (0), 5 jaar geleden

Het bericht van 16 juni van Pivavar was correct! Ik heb het heerlijke paniekgeluid kunnen horen!
Dank,
Joris Jan Velzeboer

jorisjanvelzeboer (0), 5 jaar geleden

Dus: raam aan bestuurderszijde openen; deur met afstandbediening op slot doen. Door open raam van binnenuit openen--> paniekgeluid! Dat werkt!
Dank je wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Jazz of stel zelf een nieuwe vraag.