Hyundai ATOS-PRIME: centrale deur vergredeling help help!!!

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4HD, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 43

Hallo iedereen.

ik heb een vraag, ik wou gisteren een andere auto radio in mijn auto doen maar er bleek een zekering kapot te wezen dus ik heb alle (normale)zekeringen nagekeken en eruit gehaald en er natuurlijk weer in... alles doet het weer radio en tijd klokje waar die zekering op verbonden zit... maar als ik mijn auto op slot wil doen met de sleutel (ik heb geen afstandsbediening) in de deur dan hoor je de motors van de vergrendeling wel op en neer gaan maar ze nemen het pennetje niet meer mee naar boven of naar beneden komt dat omdat het stroom eraf geweest is doordat ik de zekeringen heb nagekeken??? ik heb de plus pool van de accu er ook een poosje afgehad (misschien ging hij ressetten) maar ook niks is er een foefje of knopje hoe ik alles weer werkend krijg????

alvast vriendelijk bedankt

renemike

Geplaatst door renemike (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1470) PRO, 7 jaar geleden

Hou de sleutel in de dicht stand eens even vast en ook in de open stand , kijk wat er dan gebeurt , systeem zal ontregeld zijn.
Staat er niets in het instruktieboekje over deze situatie.

renemike (0), 7 jaar geleden

dank je voor je bericht.

ik heb het alle bij gedaan maar het helpt niet :(

en er staat ook niks in het boekje

renemike (0), 7 jaar geleden

iemand????

kaleido 1 (1470) PRO, 7 jaar geleden

Dan langs de dealer voor een reset.

renemike (0), 7 jaar geleden

dan moet ik dat maar doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.