Hyundai GETZ: deurvergrendeling

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4HG, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 49

Hallo,

Ik heb geen afstand bediening voor sloten. Alleen als ik de wagen met sleutel aan de bestuurderskant open of sluit dan gaat de passagierskant en achterklep mee. Althans zo moet dat werken maar het werkt dus niet meer.
Nu moet ik dus iedere deur zelf openen of sluiten.
Waaraan zou dat kunnen liggen. Ik hoor dat een motor aan de bestuurderskant de rest aanstuurt. Deze zou defect kunnen zijn maar een draadbreuk kan ook. maar ja waar moet je beginnen.
heeft iemand idee.

grt Freek

Freek Dekker

Geplaatst door Freek Dekker (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Begin bij de bedrading die van de deursteil naar de deur loopt, daar kan een draadbreuk zitten.
Er zit inderdaad een actuator in de linkerdeur.

Freek Dekker (0), 6 jaar geleden

Ik heb geprobeerd bij de actuator te komen maar daarvoor moet je wel erg veel slopen. waarom zit alles zo weggestopt. ik laat mijn deur zitten en sluit hem wel gewoon. daarom heb ik een hekel aan al de elektronische rommel.

grt Freek

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.