Hyundai TRAJET: oliedruksensor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4JP, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Had je wel een echte beun te pakken , mooi dat het opgelost is.

buikie

Geplaatst door buikie (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Trajet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

buikie (0), 6 jaar geleden

Hallo,nadat ik een nw oliedruk sensor heb laten plaatsen.Blijft het olielampje nog steeds regelmatig aangaan en dan weer uit.Ik vraag me af wat ik nu nog kan doen,oliepeil is ok

oldford (0) PRO, 6 jaar geleden

Je zou eens de oliedruk kunnen laten meten. Misschien is die wel te laag op sommige momenten.

Wanner gaat het lampje aan? Warme of koude motor? Stationair of onder het rijden? Alleen in bochten?

buikie (0), 6 jaar geleden

Bedankt voor u bericht,het euvel begon met alleen een koude motor.Maar nu doet hij het ook op allerlei momenten maar hij brand niet constant.Nu hoorde ik ook dat het aan je oliefilter kan liggen,maar deze is 11 mnd geleden vervangen.

kaleido 1 (1425) PRO, 6 jaar geleden

Of de bedrading is beschadigd of een slecht contact ergens , maar even mechanisch oliedruk meten geeft uitsluitsel of het daadwerkelijk een te lage oliedruk is of dat de storing buiten de motor zit.

robert1jan (0), 6 jaar geleden

oliedruk sensor zonder druk maakt kontakt (-) aan aarde motor.Als de motor start onderbreek deze de stroom naar - .Het lampje gaat uit.Als deze toch aan gaat ,is er een sluiting van de kabel naar - ,.Kontrole hier op het volgende.Maak de draad los bij de sensor.Ga er even mee rijden en kijk of het lampje aan gaat.Als dat gebeurt zit ergens sluiting tussen lampje naar de sensor toe .Kijk bij de bevestigingen draadboom waarschijnlijk. is dat de oorzaak.

buikie (0), 6 jaar geleden

Probleem opgelost,had bij beun de multi riemen laten vervangen.Maar na verloop van tijd begin die te piepen,terug gegaan even opkrikken om te spannen.
Maar hij had de krik onder het carter gezet deuk in carter en daardoor kon de pomp niet voldoende opvoeren na 400 km nog steeds goed bedankt voor support

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Trajet of stel zelf een nieuwe vraag.