Hyundai GETZ: Centrale deurvergrendeling, binnen verlichting en klokje doen he

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4EE, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 71

Bij het verwijderen van de autoradio is de constante + losgekomen uit de din stekker, deze heeft even kortsluiting gemaakt met de massa. Sindsdien doen de centrale deurvergrendeling, binnen verlichting en klokje het niet meer. De zekeringen zijn nog heel, dat zou te makkelijk zijn.. Wie kan me helpen?

Getzrijder

Geplaatst door Getzrijder (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frankst (5), 6 jaar geleden

Waarschijnlijk is er wel degelijk een zekering doorgebrand, echter wellicht niet de zekering van de radio zelf maar een hoofdzekering welke meerdere groepen onder zijn hoede heeft, over het algemeen bevinden zulk soort zekeringen zich in het zekeringpaneel onder de motorkap en hebben een iets hogere waarde (30 à 50A), bijvoorbeeld IGN1, IGN2 of BATT.

Heb je overigens de zekeringen (beide paneel onder het dashboard) C/LIGHT en POWER CONN & R/ LP niet over het hoofd gezien, hier betrekt o.a. de radio ook een deel van zijn spanning mee en dus niet alleen via AUDIO!

Getzrijder (0), 6 jaar geleden

Die zekeringen heb ik ook gecontroleerd ja, en de rest nog even doorgemeten voorde zekerheid. Er is echt geen zekering kapot...

jeff010 (0), 5 jaar geleden

Ben je hier ondertussen al uitgekomen? Ik heb een zelfde probleem alle zekeringen zijn heel maar toch doet me radio binnenverlichting en centrale deurvergrending het niet en Kom er niet uit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.