Hyundai COUPE: soppige remmen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4GF, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 102

Goedendag,

ik heb een probleem met de remmen als ik deze intrap zakt hij heel langzaam naar beneden net of er lucht in zit.Dit is gekomen door dat er een zuiger van de klauw lek is geraakt en een tijdje mee door is gereden. Nu heb ik de remklauw vernieuwd en heb alle vier wielen ontlucht bijna 2 liter remvloeistof er door heen gegaan. En op alle 4 wielen zit er geen lucht meer in het systeem, en toch blijft mijn pendaal langzaam zakken als je deze in gedrukt houd. Ben er mee naar de garage geweest want ik dacht dat er ook lucht in het abs systeem zat maar volgens de garage is dat niet het geval. Ik heb verder geen lekkages die te zien zijn alles is droog de remklauwen ook. Kan het misschien de hoofdrem cilinder van binnen uit lek is zo te zien is deze nog vrij nieuw, of kan de rembekrachtiger stuk zijn. Wie heeft dit probleem ook al eens bij de hand gehad.En kan mij vertellen wat er aan de hand kan zijn.

Groet Ben

benny221

Geplaatst door benny221 (50) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Hoogstwaarschijnlijk is een primaire cup in de hoofdremcilinder stuk gegaan tijdens het ontluchten.

benny221 (50), 5 jaar geleden

Okee bedankt voor u reactie ik ga er vandaag naar kijken.

benny221 (50), 5 jaar geleden

Hoofdremcilinder vervangen maar nog steeds het zelfde resultaat. Wat kan het nu nog wezen.

kaleido 1 (1610) PRO, 5 jaar geleden

Zakt hij ook naar beneden als de motor uit is en je een paar getrapt hebt om het vacuum weg te krijgen , als hij met de motor uit niet zakt , is er geen lek , en verdenk ik de abs pomp op inwendige lekkage.
Met het rijden ondervind je waarschijnlijk geen last en remt de auto normaal ?

benny221 (50), 5 jaar geleden

Als de auto uit dan zakt het hij ook naar beneden niet veel maar wel een stukje. Ja onder het rijden verneem je haast niets alleen bij een noodstop trap je hem haast tot de bodem.

benny221 (50), 5 jaar geleden

Als de abs pomp stuk is of lekkage heeft moet dan ook het abs lampje niet gaat branden.

benny221 (50), 5 jaar geleden

Idd de abs pomp was stuk deze vervangen maar nu brand het lampje van het abs.

kaleido 1 (1610) PRO, 5 jaar geleden

Laten resetten.

benny221 (50), 5 jaar geleden

Okee top bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.