Hyundai GETZ: uitvallen verlichting voorzijde

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4EA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 63

Beste allemaal,

Vandaag naar keuring geweest en auto is normaal door keuring gekomen. Rijdt vanavond weg en zet verlichting aan. In een keer vallen bij beide koplampen de normale verlichting uit. Rook een beetje een verbrandde lucht. kleine lampjes in koplampen doen het wel. Zekeringen zijn in orde. Lampen zelf nog niet gecontroleerd daar het donker is. Dat zal ik morgen doen als het licht is.
Zijn er meerdere zekeringen waar het aan kan liggen? Onder motorkap zijn de zekeringen ook allemaal nog in orde. Vond het vreemd dat ik een brandlucht rook tijdens het uitvallen.
Zal morgen ook nog langs het keuringsstation gaan en vragen of zij nog iets gedaan hebben of vervangen.

Zondag naar de Efteling maar zonder verlichting zal dat niet gaan.... Dus hopelijk zijn er knappe koppen die mij een handje kunnen en willen helpen

Iemand enig idee wat dit kan zijn?

alvast mijn dank voor meedenken.

Potverdikkie......

Potverdikkie

Geplaatst door Potverdikkie (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (990) PRO, 5 jaar geleden

Meten is weten , rook je de brandlucht in de auto ?
Zou eens bij de schakelaar kijken of daar niets verbrand is.

Potverdikkie (0), 5 jaar geleden

Dank je wel voor de info.

Ben terug geweest naar apk keuringsstation zij hebben een en ander doorgemeten en lampen vervangen. Zij wisten ook niet waar het dan vandaan zou kunnen komen maar adviseerden om de lichtschakelaar uit te bouwen en eventueel te vervangen, dat zou het enige kunnen zijn daar lampen en zekeringen allemaal goed waren. Ik heb de schakelaar uitgebouwd en daar was het al zichtbaar waar verbrandde geur vandaan kwam. door verkleuring op de koper stripjes. Waarschijnlijk heeft men al eerder een probleem hiermee gehad want de schakelaar was met twee verschillende schroefjes weer in elkaar gezet. Heb op een sloop een ander exemplaar gehaald en die gemonteerd en probleem was opgelost.

kaleido 1 (990) PRO, 5 jaar geleden

Mooi ook weer opgelost , nog wel even goed controleren of de aansluitingen goed contact maken , overgangsweerstand dus warmte ontwikkeling door slechte klemkracht .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.