Hyundai COUPE: Vliegwiel demonteren

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4GF, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 102

Goedendag,

wie kan mij vertellen hoe ik een vliegwiel van een hyundai coupe kan blokkeren om het viegwiel te demonteren?
Zit ergens een fixeergat ik kan namelijk niets vinden.

benny221

Geplaatst door benny221 (50) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 4 jaar geleden

Is een speciaal tooltje voor met tanden die kunt monteren om zo het vliegwiel te blokkeren , je kunt ook in een loos gat een bout zetten en dan met een dikke schroevendraaier in de tandkrans het vliegwiel tegen houden , schroevendraaier tegen de bout steunen.
Slagmoersleutel werkt het beste , 0 moment.

Moderator Problemcar (75) PRO, 4 jaar geleden

Toch maar even vragen....
Benny221, ben je er al uit..?
Vergeet niet om de oplossing ook te vermelden. Degene die helpt bij het oplossen van een probleem hoort graag hoe het is afgelopen!

benny221 (50), 4 jaar geleden

Ja het is gelukt heb het vliegwiel geblokkeerd met een schroeverdraaier en de slagmoersleutel erop en los was hij. Bedankt voor het meedenken.

kaleido 1 (1595) PRO, 4 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.