Isuzu D-Max: Brandstofmeter

Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Ik ben een nitwit met een probleem. Ik woon een gedeelte van het jaar in thailand en heb daar twee jaar geleden een Isuzu Vcross 3l gekocht. Sinds een paar maanden werkt de brandstofmeter niet meer naar behoren als hij volgetankt is. Bv ik tank hem vol, het balkhe is dan geheel gevuld, hij zegt dat mij bereik 820 km is. Vervolgens rijd ik 150 km waarbij de range wisselt maar niet omlaag gaat maar omhoog. Dus bv range na 150 km 920 km. Na ongeveer 200 km gereden te hebben begint het brandstofbalkje pas te zakken en gaat de Range meter ook gestaag omlaag zoals het hoort. Ze hebben de sensor in de tank al vernieuwd, vandaag is die elektronicaunit vervangen dus nieuwe meters ook maar het probleem blijft.
Nu is het nog wel te overzien maar hij zit nog in zijn garantie. Als het erger wordt en die meter volgend jaar bv helemaal niet meer werkt draai ik er zelf voor op. En helaas zijn die te hneuten hier in thailand niet zo snugger als in nederland.
Heeft iemand enig idee? Ik ben volkomen a technisch maar kan dan miss hien die monteurs hier een tip geven.
Ik heb ook geen idee wat ik hierboven voor getallen moet invoeren kw en cilinderinhoud.

Wanadee

Geplaatst door Wanadee (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Isuzu D-Max? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Isuzu D-Max of stel zelf een nieuwe vraag.